Убийците от Капана не жалят ареста си, остават окончателно зад решетките

Автор: Plovdiv Now 10412
Убийците от Капана не жалят ареста си, остават окончателно зад решетките

Убийците от Капана Цанко Петрунов /45/ и Кирил Стоянов/43/ остават за постоянно в ареста. TrafficNews  научи, че двамата не се обжалвали наложената им преди 10 дни мярка за неотклонение „задържане под стража”. Така Цанко и Кирил ще останат зад решетките до започване на процеса срещу тях, съобщи Trafficnews.bg.

Припомняме, че инцидентът се случи на 7 юли, около 23 часа, зад Джумая джамия, а до трагичния финал се стигна след сбиване.

Оказва се, че причината за убийството е скандална случка, ден преди посегателството. Жертвата - Лалко опипал непълнолетно момиче в градинката на Джумаята. Там била компания от тийнейджъри, сред които и момичето. Лалко се приближил и обарал момичето.

Постъпил е и сигнал до полицията, но детето отказало да свидетелства. Ден по-късно, Цанко и Кирил решили до го накажат.

Двамата мъже, които били мъртвопияни, налагали Лалко над 7 минути. По данни на прокуратурата тестове отчели над 3 промила алкохол в кръвта.

След побоя, кенезетерапевт е указал помощ на Лалко, констатирайки смъртта. Чувайки това, Кирил се изплашил и се прибрал вкъщи.

Според информация, Лалко спал в дома му в продължение на два дни. Убиецът взел якето на жертвата и го изхвърлил в контейнер. Впоследствие, връхната дреха е намерена. Иззети са били и камерите, които ясно показват механизма на убийството.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина