Цвети Пиронкова вече тренира в Австралия, дала два отрицателни теста за ковид

Автор: Plovdiv Now 3896
Цвети Пиронкова вече тренира в Австралия, дала два отрицателни теста за ковид
Пловдивчанката Цветана Пиронкова е дала два отрицателни теста за коронавируса и вече проведе първа тренировка на кортовете в Мелбърн, Австралия, потвърди самата тя пред Dsport. 
 
Най-добрата ни тенисистка заяви, че в нейния самолет не е имало пътници, които да са дали положителен тест за коронавирус. За нейно щастие тя не влиза в доста от тенисистите, които трябва да изкарат 14 дневна карантина и да не излизат от хотела.
 
„Вече преминахме два теста и очакваме нови такива през всеки 2 дни. Мерките се спазват изключително стриктно и безкомпромисно. Има и състезатели в много по-сложна ситуация – с пълна забрана за излизане от стаите, въпреки отрицателните си тестове", добави още Пиронкова.

Тя продължи: „Организаторите се опитват да им осигурят максимално много удобства, но за момента не се очертава здравните власти да им позволят да излязат от стаите си по-рано. Надявам се нещата да се нормализират до няколко дни и всички да получат възможност за адекватна подготовка преди турнира", завърши Пиронкова.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина