Трио “Сопрано“ и приятели с благотворителен концерт за 10-та си годишнина

Автор: Plovdiv Now 9174
Трио “Сопрано“ и приятели с благотворителен концерт за 10-та си годишнина

По случай своя 10-годишен юбилей, в навечерието на Великденските празници, на 25.04.2019г. момичетата от Трио "Сопрано" организират благотворителен концерт-спектакъл „10 години Трио Сопрано и приятели“.  Освен Петя, Биляна и Габи от Трио Сопрано на сцената ще се качат Веселин Маринов, Росица Пейчева, Иван Динев - Устата и танцьорите от Танцова формация „Елика“. Всички те са техни приятели, с които момичетата са работили през годините и ще ги поздравят със свои изпълнения.

Трио СОПРАНО се създава в началото на 2009 година. Изпълненията им се основават на класическата музика, но с модерно и иновативно звучене. В репертоара им присъстват най-известните оперни арии, евъргрийни, руски песни и мюзикъли. Трио СОПРАНО имат участия на едни от най-големите сцени в България - зала 1 на НДК, Античен театър Пловдив, Арена Армеец София и още много други. От май 2015г. триото е част от музикална компания Пайнер. Те са: Петя Вардева - лиричен сопран с колоратурни височини.
Габриела Пеева – лиричен сопран. Биляна Андрончева - спинтов сопран.

Каузата на концерта е благотворителна. Всички събрани средства ще бъдат дарени на детското онкохематологично отделение при УМБАЛ „Св. Георги“ за закупуването на инфузомат и бейби портове.

Зрителите ще могат да се насладят на една страхотна колаборация от стилове и жанрове, подкрепена с много звук, светлина и мултимедия.

Концертът е 25.04.2019г. от 19:30ч. в Дом на културата "Борис Христов", билетите са с цена 15лв.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина