Трима осъмнаха в ареста заради дрога, пловдивският дилър Гинеса също

Автор: Plovdiv Now 5083
Трима осъмнаха в ареста заради дрога, пловдивският дилър Гинеса също

Трима души са задържани при специализирана операция на пловдивската полиция срещу притежанието и разпространението на наркотични вещества. Акцията се проведе през изминалото денонощие.

Служители на Трето РУ в Пловдив задържаха 42-годишен наркодилър, известен с прякора «Гинеса». При обиск и изземване у лицето са открити кутийки с надпис «Упсарин»,  а в тях са били скрити малки пликчета с прахообразно наркотично вещество. От изготвената химична справка е видно, че веществото е кокаин с тегло 3,110 грама. Работата по случая продължава под наблюдение на прокуратурата.  

След постъпила оперативна информация служители на криминална полиция на Трето РУ извършили проверка в дома на 27-годишна пловдивчанка. В жилището, обитавано от нея, са иззети 7,174 гр. марихуана и амфетамин с тегло  27.67 гр. Жената е задържана за 24 часа в полицейския арест, а за извършеното престъпление е започнато бързо производство под наблюдение на Окръжна прокуратура.

В ареста на Второ РУ за притежание на наркотици е задържан 19-годишен младеж от Пловдив. В хода на извършена проверка в него са открити и са иззети 0,788 гр. марихуана и гриндер. За извършеното престъпление е започнато досъдебно производство.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина