Трима човека в новия борд на Ботев

Автор: Plovdiv Now 5179
Трима човека в новия борд на Ботев

От трима души ще бъде съставен новият Борд на директорите на Ботев. Това съобщи адвокат Тихомир Стойчев, който представляваше Сдружение Ботев на акционерното събрание, завършило преди минути в Коматево. Радослав Кошински ще бъде председател на Борда, а Тервел Златев и Борис Гиздаков - членове. Тервел Златев ще бъде назначен и като изпълнителен директор. По устав в управителното тяло на канарчетата трябва да има минимум трима души.

Нямам пълномощно от Сдружението да давам изявления, тричленен борд, имената са ясни, следващата седмица предстои вписване в търговския регистър. Събрание мина нормално, цивилизовано, както трябва да бъде, бяхме само представители на Сдружението, коментира адвокат Стойчев.

На акционерното събрание бяха освободени членовете на Съвета на директорите на основание подадени заявления за оставка. Новият Съвет на директорите ще се разширява и оптимизира с представители на бизнеса, който инвестира в клуба, се казва още в официалното съобщение, а на 7 септември новият борд ще даде пресконференция, на която ще станат ясни повече подробности.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина