Три катастрофи в Пловдив и региона за ден! Жена и моторист са в болница

Автор: Plovdiv Now 3817
Три катастрофи в Пловдив и региона за ден! Жена и моторист са в болница

Три катастрофи са станали в Пловдив и региона през изминалото денонощие.

Първият инцидент е бил в сутрешните часове на 13 юли, в участъка между селата Войводиново и Желязно. Лек автомобил БМВ, управляван от 38-годишен пловдивчанин при обратен завой е отнел предимство. В резултата е ударил от лявата страна движещ се срещу него лек автомобил Форд Фиеста.  От удара Фордът е излязал в дясно от платното и се е ударил в два паркирани автомобила. Пробите за алкохол на водачите са отрицателни. Пострадала е жена- водач на «Форд»-а, която е настанена за наблюдение в УМБАЛ «Св. Георги» с контузии и рана на главата, но без опасност за живота. Катастрофата е отработена по административен ред от екип на РУ Труд.  

Вторият инцидент е станал в около 10.40 часа вчера на улица «Крайна» в Пловдив. Пристигналият полицейски екип е установил, че водач на лек автомобил Мерцедес отново при маневра обратен завой е ударил движещ се в същата посока лек автомобил Рено 19, управляван от 55-годишен пловдивчанин. При инцидента е пострадала 54-годишна пътничка в Реното, която след преглед в болнично заведение е освободена за домашно лечение с контузии на глава, корем и фрактури на прешлени. Прегледани в болничното заведение са и 3 месечно бебе, 7 годишно момиченце и още една 32-годишна пътничка. Тримата пътували в Реното, но не са пострадали. Алкохолната проба на виновния водач е отрицателна.  

18-годишен младеж с мотоциклет Хонда е пострадал леко, но е без опасност за живота при катастрофа. Виновен е 29-годишен мъж зад волана на Рено Канго. Мястото на произшествието е булевард «Васил Априлов» в Пловдив. Водачът на лекия автомобил е отнел предимството на мотоциклетиста. Пострадалото момче е настанено в УМБАЛ «Св. Георги» с контузия на коляно. Алкохолните проби и на двамата участници в инцидента са отрицателни.  

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина