Тренираме в Пловдив как да бъдем интелигентни лидери

Автор: Plovdiv Now 4175
Тренираме в Пловдив как да бъдем интелигентни лидери

Как да станем интелигентни лидери? Как да разкрием потенциала и високата си ефективност? Какви са ключовете, които можем да ползваме за създаване на имидж на лидери? Авторски тренинг на д-р Гузал Тажибаева ще се проведе от 11 до 13 май от 18.30 часа в конферентната зала на хотел „Алианс“ в Пловдив.

На тренинга ще се разглежда произходът на лидерството, инструментите на лидера, както и неговите външни признаци и атрибути. По време на курса се изпълняват практически задачи, които акцентират върху поведението на харизматичните личности.

"Лидерството не е дар от природата, а навик, който се тренира. Това е роля в група, с която лидерът се справя добре. Той умее да подбира хора в своето обкръжение и с тяхната помощ постига своите цели и целите на групата», казва д-р Гузал Тажибаева, която е един от най-успешните коучи за бизнес развитие у нас.

Според нея тренингът е полезен за тези, които искат да разберат повече за тъмните и светлите страни на лидерството и лидерското поведение. Тя уточни, че на курса се разглеждат похвати за заемане на лидерска позиция, като се определят правилата на групата.

«Ако си в самото начало на реализацията си като лидер, ще работиш над разкриване на потенциала си, ще се учиш да ползваш инструментите за вземане на лидерската позиция», коментира д-р Тажибаева. Тя е на мнение, че истинските лидери обучават свои наследници в екипа си и управляват хората в сянка.

Тренингът „Интелигентно лидерство“ е насочен към определяне на приоритетите в живота на курсистите и работа с техните цели, както и с чертите на характера и преодоляване на слабостите. Практическите занимания са ориентирани към изграждане на ефективни модели на поведение.

Д-р Гузал Тажибаева има повече от 18 години опит в сферата на цялостното развитие на личността, създаване на умения за презентиране и комуникации в бизнеса, изграждане на ефективни модели на поведение. 

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина