Тервел Пулев с открита тренировка за деца и фенове преди боксовата гала в Пловдив

Автор: Георги Анастасов 4890
Тервел Пулев с открита тренировка за деца и фенове преди боксовата гала в Пловдив

Част от звездите на предстоящата на 14 декември голяма боксова гала вечер в Колодрума, начело с Тервел Пулев, ще направят открита тренировка за децата и феновете в Пловдив тази събота от 11 часа. Мястото на събитието е възобновената спортна площадка на Бунарджика – над Икономическия техникум. Нашите Тервел Пулев, Пенчо Цветков, Джоана Нуамеруе, новозеландецът Патрик Майлата и украинецът Игор  Шивазуцки ще демонстрират пред присъстващите тънкостите на професионалния бокс и всеки, който желае ще може да потренира с тях. Предвижда се и крос до паметника на Альоша, като идеята е всички да го направят заедно.

Каним деца и възрастни. Искаме да запалим малките по спорта и да покажем, че е важно да сме заедно, защото само така можем да успеем. Разбира се, ще използваме случая да поканим пловдивчани на галата на 14 декември в Колодрума, тъй като събитие от подобен род не е правено в Пловдив, каза мениджърът на братя Пулеви и главен организатор на галата – пловдивчанинът Ивайло Гоцев.

Тервел пристига в Пловдив, след като изкара подготовка в София и десетдневни спаринги в Германия. Неговият мач ще бъде гвоздеят на програмата на мащабното боксово шоу в Колодрума. Тервел ще се бие за Междуконтиненталната титла на Световната боксова асоциация срещу американеца Дешон Уебстър, който пристига под тепетата в неделя. Мачът ще е в 12 рунда.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина