Търсите имот в Пловдив? Вижте интересни оферти

Автор: Plovdiv Now 7587
Търсите имот в Пловдив? Вижте интересни оферти

Пловдив и регионът се развиват с бързи темпове и привличат студенти и трудови мигранти. Това рефлектира върху имотния пазар, който през последните 5 години бележи ръст на цените между 20-30%. Интересът към закупуване на имот в града продължава да расте, а пазарът за имоти отговаря на високото търсене с привлекателни предложения. 

Селектира някои от най-интересните имоти, които се предлагат в града под тепетата:

 1. Лукс в центъра на града

TRAFFIC PROPERTIES предлага 2-СТАЕН апартамент в Широк център. Апартаментът е на петия етаж с панорамна гледка и две тераси. Интериорният проект е луксозен и модерен, а техниката е подбрана с най-високо качество.

 Този модерен лукс е на 5 минути от идеален център, като супермаркети, ресторанти и детски градини са на пешеходно разстояние. Локацията е примамлива и заради близостта си до река Марица и новоизградения парк с детска площадка и стена за катерене.

Апартаментът ще е завършен с най-високите стандарти на строителство, както и с висококачествени материали. Поставена е алуминиева дограма с троен стъклопакет, блиндирани входни врати и видеодомофонна система. Общите части на сградата и терасите ще са луксозно завършени с положен гранитогрес. Предвидени са два асансьора в сградата.

 Обявената цена е 116 000 евро за 114 кв.м. Пусковият период е 2022 год. При интерес се обадете на тел. 0896797979 и цитирайте код: 131-19Г.

  2. Къща с проект за фитнес и спа

Ексклузивна оферта за къща в кв. Кючук Париж без комисионна. Къщата е ново строителство с луксозно изпълнение. Има два надземни етажа, сутерен и веранда. Сутеренът е с проект за фитнес и спа и се шири на 153 кв. м. Също така, на този етаж има перално, помещение климатизация, гардеробна стая и склад. Първият етаж е с площ 145 кв.м, на която се простират обширна кухня, всекидневна и спалня за гости. От тук се излиза за голямата веранда. Спалните помещения се намират на втория етаж – мастър спалня с дрешник и баня, както и две детски стаи с обща баня и просторна стая за игра.

 

Районът е много атрактивен – има паркове, детски площадки и училища. Придвижването до центъра отнема по-малко от 10 мин, а Мол Пловдив и Гребна база са на близко разстояние.

Цената включва едно паркомясто на ниво партер, но са налични за продажба още 4 подземни и 4 надземни допълнителни паркоместа.

Къщата е със зидария с керамични тухли WIENERBERGER, 5-камерна PVC дограма със стъклопакет, Фасада BAUMIT топлоизолационна система 10 см в комбинация с камък и композитен материал, а покривът е с хидро- и топлоизолационна система General Италия, керемиди BRAMAC.

Обявената цена е 318 524 евро, а общият терен е 598,01 кв.м. При интерес се обадете на тел. 0896797979 и цитирайте Код: 194-6Б.

 3. На крачка от всички забележителности

Ексклузивна оферта без комисионна за тристаен апартамент в центъра на Пловдив. Апартаментът се намира на много търсена локация - Четвъртък пазара, а всички забележителности на града са на пешеходно разстояние.

Разположението се състои от две спални, две тераси, всекидневна с кухня и баня с тоалетна. Апартаментът чака първите си жители – има Акт 16 от 2018 год. и до сега не е бил обитаван, обзавеждането е от 2019 год. Има климатици във всички стаи, а кухнята е добре оборудвана с всичко необходимо. Апартаментът се намира на 4-ят етаж, в сграда с асансьор.

Предлага се и паркомясто. 

Обявената цена е 126 000 евро, а квадратурата е 86 кв. При интерес се обадете на тел. 0896797979 и цитирайте код: 1929.

 4. Уют и удобство под наем

На вашето внимание - уютно студио и удобен двустаен на много привлекателна локация до стадион "Ботев". Намират се на непосредствена близост едно до друго, което ги прави удобни за наемане едновременно от приятели.

 

Студиото се състои от всекидневна, кухненски бокс, баня, разтегаем диван и телевизор. Кухнята е оборудвана с нужните уреди, което улеснява престоя на гостите. Студиото е ново и чака първите си гости.

Двустайният апартамент се състои от всекидневна с кухненски бокс, баня и спалня. Диванът е разтегателен, което прави апартамента подходящ за трима гости. Интериорът е модерен, но уютен, а техниката е високо качество.

Апартаментите са на идеална локация – центърът на града е на 5 мин, а до Бачковския манастир се стига за 20 минути с кола. В близост са всички удобства – супермаркети, аптеки и ресторанти.

Обявената цена на нощувка за студиото е 70 лв на вечер, а цената за двустайния е 90 лв на вечер, като и двете цени са по договаряне за по-дълъг период от време.

При интерес се обадете на тел. 0896797979 и цитирайте код: 2519 за двустайния апартамент или код: 2509 за студиото.

Можете да разгледате всички обяви във Фейсбук страницата https://www.facebook.com/trafficproperties/ и на сайта https://trafficproperties.bg/

TRAFFIC PROPERTIES е част от водеща корпорация, която включва компании, работещи в сферата на охранителната дейност, комуникациите, транспорт, развлекателен бизнес, медии. Агенцията се занимава с посредничеството и консултирането при покупко-продажби на имоти, отдаване под наем, строителство, консултантски услуги, пазарни анализи и други услуги, свързани с имотния сектор. Наред с това компанията предлага съдействие при отпускане на кредити, като работи с Българо Американска Кредитна банка, Банка Уникредит и Райфайзенбанк. TRAFFIC PROPERTIES предлага актуални оферти и разполага с голяма база данни от имоти и купувачи, както и подробна информация и снимки от всички оферти. Агенцията осигурява и всички услуги, необходими на клиента: проект за интериорни решения, изпълнение на довършителните дейности, домоуправа и менажиране на имота, ако е закупен с инвестиционна цел. Подробна информация и консултации можете да получите на тел. 0876797979.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина