Талантлива маникюристка от Пловдив пресъздава Борисов, ген. Мутафчийски и проф. Кантарджиев

Автор: Plovdiv Now 70204
Талантлива маникюристка от Пловдив пресъздава Борисов, ген. Мутафчийски и проф. Кантарджиев

За красотата ограничения и забрани няма! Това доказа талантливата маникюристка Вероника Димитрова от Пловдив, която повече от успешно успя да пресъздаде образите на Бойко Борисов, ген. Мутафчийски и проф. Кантарджиев. 

Мини произведенията на изкуството са изрисувани върху ноктите, а това със сигурност ще е най-хитовият маникюр този сезон. 

Освен добри художествени умения, творението на пловдивчанката има за цел да напомни и едно от най-важните правила по времето на социална изолация - хората да спазват 2 метра дистанция един от друг.

Портретите на премиера, ген. Мутафчийски и проф. Кантарджиев са отделени един от друг с помощта на безцветни нокти, върху които със стрелки е посочена препоръчителното разстояние - 2м. 

"Не работя заради извънредното положение, но това не ме спира да творя" - споделя пред Trafficnews Вера Димитрова. 

Идеите с образите на тримата най-гледани българи в момента се раждат една след друга и всеки ден в интернет пространството можем да видим какво ли не. Разбира се, за да направиш нещо подобно не е нужна само сръчност, но и талант, а сред най-дейните под тепетата определено са стилисти и маникюристи. 

Припомняме, че наш стилист нарисува образа на началника на Националния оперативен щаб за борба с коронавируса ген.-майор Венцислав Мутафчийски върху скалпа на свой клиент. Нестандартната прическа е дело на Асен Налбантов, в общ проект с Christian of Roma Academy, който цели да покаже, че тази професия е едно истинско изкуство и талант. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина