Т МАРКЕТ с шест нови магазина в Пловдив

Автор: Plovdiv Now 23206
Т МАРКЕТ с шест нови магазина в Пловдив

Водещата верига за хранителни продукти T MARKET продължава активно да разширява своята мрежа от магазини в цялата страна. В един ден веригата откри паралелно цели 6 нови магазина в Пловдив. Откриването се състоя на 12. 12. 2019 г., в новия Т МАРКЕТ в кв. “Гагарин”, на ъгъла на ул. “Гонда Вода” с ул. “Огражден”.

На церемонията по откриването генералният директор на “Максима България” Петър Павлов обяви старта на конкурса за есе на малки мечтатели с голямо бъдеще “Т МЕЧТАЯТ”, който ще даде шанс на едно дете от Пловдив да направи първите крачки към сбъдването на една своя мечта. От Т МАРКЕТ обявиха и намерението на веригата да подпомогне, с помощта на “Национална мрежа за децата”, 10 пловдивски социално слаби семейства с всички продукти необходими за Коледната им трапеза. Двете инициативи са част от социално отговорните практики, които веригата ще осъществи в рамките на града през тази и следващата година.

“Т МЕЧТАЯТ е инициатива на Т МАРКЕТ, в която деца от Пловдив, които са на възраст между 14 и 18 години, ще ни разкажат какви искат да станат, когато пораснат големи и как биха изхарчили наградата ни от 3000 лева, за да направят първите крачки към сбъдването на мечтата си. Жури на конкурса ще бъдат Орлин Павлов и Йордан Йовчев. И двамата имат специална връзка с Пловдив. Също така те знаят добре колко е важно да вярваме в мечтите си и че колкото по-рано започнем да вървим към тях, толкова по-добре”. Каза на откриването Камелия Каменова, началник отдел маркетинг и продажби на “Максима България”. С новите 6 магазина броят обекти на Т МАРКЕТ в страната стават 82, а градовете, в които те присъстват са вече 40.

Новите T MARKET ще предлагат на своите клиенти атрактивни промоции, ниски цени и висококачествени продукти. Богатият асортимент от хранителни продукти и стоки за дома ще присъства във всички обекти на веригата.

Жителите на Пловдив ще имат възможността да се наслаждават на 100% прясно свинско българско месо, професионално транжирано в цех на T MARKET в града.

Всички магазини ще разполагат с топла витрина, в която ще се предлагат традиционни български ястия и продукти на грил. За топлите витрини ще се грижи кухня майка, която се намира в Пловдив. Тя ще зарежда всички обекти на T MARKET в града, а в нея ще се готви ежедневно по традиционни български рецепти и без консерванти. За качество на гозбите и тяхното приготвяне ще се грижи екип от 50 готвачи.

Посетителите на шестте нови магазина ще могат да избират и от богат асортимент от тестени изделия, изпечени на място в магазините. Разнообразието от продукти ще бъде допълнено и от широк избор на свежи салати, изложени на витрините.

Супермаркет близо до дома и работното място е водещо условие при планирането на локациите за обектите на веригата навсякъде в страната.

“Ние не просто откриваме поредните красиви и големи магазини в Пловдив, а планираме да създадем и съвсем нов формат на нашите супермаркети. Пловдив ни вдъхнови за много промени и днес Т МАРКЕТ показа своето ново лице. Компанията ни извървя дълъг път, докато се стигне до днешния ден и спокойно можем да кажем, че минахме доста нива нагоре. Вече сме в топ листата на търговците в България. В момента сме в Топ 5 и всички наши конкуренти се съобразяват с Т МАРКЕТ”, каза генералният директор на “Максима България” Петър Павлов на официалното откриване на новите 6 магазина Т МАРКЕТ в Пловдив.

В част от новите магазини Т МАРКЕТ  ще има и сектор за био и органик храни. Различното в концепцията на някои от новите магазини е обособеното социално пространство, което ще позволи на посетителите да се хранят, да пият кафе и общуват в уютна и приветлива обстановка.

Новите магазини Т МАРКЕТ може да намерите на следните адреси в Пловдив:

Кв. “Христо Смирненски”, ул. “Вечерница” № 3,

Ул. “Йордан Гавазов” № 23 – район “Западен”,

Ул. “Гонда Вода” в кв. “Гагарин”,

Кв. “Изгрев”, ул.“Герлово” № 1,

Ул. “Капитан Райчо” № 32, бл. 16, център

Район“ Тракия, в бл.14, вх. А

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

T MARKET оперира на българския пазар от 2005 година, като за 14  години успя да се превърне в една от водещите вериги за хранителни стоки в България. Всяка година мрежата от магазини на компанията прогресивно се разраства, а заедно с това се увеличава и броят на разкриваните работни места. Към момента за компанията работят над 1600 служители, превръщайки T MARKET в един от най-големите работодатели в България.

Веригата супермаркети е част от литовската MAXIMA GRUPE, която е лидер в търговията с бързооборотни стоки в Прибалтика.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина