Сузанита прави благороден жест за абитуриентки в неравностойно положение

Автор: Plovdiv Now 33222
Сузанита прави благороден жест за абитуриентки в неравностойно положение

Често Сузанита е упреквана за своето поведение, за начина си на обличане и публикациите, които прави в социалните мрежи. Въпреки множеството скандали, нейни близки приятели я описват като обикновено момиче с добро сърце в реалния живот и твърдят, че всичко, което показва в социалните мрежи е една маска. 

Доказателство за това е благотворителният жест, за който дъщерята на Орхан Мурад сподели в личния си Инстаграм профил. 

Доброто дело ще бъде насочено към всички бъдещи абитуриентки в неравностойно положение, на които Сузанита иска да помогне. 

Става въпрос за направата на грим, с който ще се заеме самата певица. Оказва се, че това е нейно любимо хоби и тя често прави сама макиажа си преди участие.

Ето какво точно сподели пловдивската дива със своите последователи: 

"Здравейте, хрумна ми една идея, която нямам търпение да споделя с вас. Много от вас знаят, че освен това да се занимавам с музика, обичам да гримирам и да правя прически. Възползвам се от тази моя страст все по-често, като се гримирам и оправям косата си сама за участия или най-различни поводи, както и на близки и приятелки, които се оставят в ръцете ми. Реших да споделя тази моя страст с 5 момичета, които ще бъдат абитуриентки тази година и са в неравностойно положение и да ги накарам да се чувстват прекрасно в този специален ден. Препоръчително е да са от Пловдив и околността. Който познава момиче, което ще се зарадва, нека да ми пише без никакви притеснения! В следващите сторита ще ви покажа мои творения. Обича за вас! Лека вечер"- гласи написаното от Сузанита. 

Припомняме, че съвсем скро, благотворителна инициатива поде и майка й - Шенай Мурад, която работи като таксиметров шофьор под тепетата и от 1 януари 2020 година, веднъж седмично, тя започва да обикаля из Пловдивските спирки и да превозва възрастни хора и майки с деца до домовете им, абсолютно безплатно. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина