Сузанита за наркотиците: Чувствам се много по-добре, но борбата продължава

Автор: Plovdiv Now 8494
Сузанита за наркотиците: Чувствам се много по-добре, но борбата продължава

Сузанита сега е чиста. Но не мога за кажа, че съм излекувана. Все още ходя през две седмици в клиниката. Чувствам се много по-добре, но борбата продължава. Това сподели пред Нова тв 17-годишната певица Сузанита, която излезе от клиника за наркозависими. Тя призна, че съвкупност от неприятни моменти са я накарали да посегне към забранените субстанции.

Преди три години започнах с марихуаната. Всеки започва така. Но в един момент спира да ти действа и започваш да търсиш нещо друго. И преминах на по-тежки наркотици. Когато започнах да употребявам, слагах един розови очила. Но потъвах с всяка доза. Правих по 6-7 дни, без да спирам. Без да ям. Губех приятели, губех семейството си. Преминах през паник атаки, нервни кризи. Видях дори починалата си баба как ме душеше и аз не можех да се движа. Това беше в моментите, когато заспивах или се събуждах. Виждах дори столовете как се движат. Беше много страшно, призна певицата.

Нашите разбраха какво се случва. Майка ми е голям пич. Тя седна с мен и поговорихме. И тогава разбрах, че съм зависима. Един месец бях в клиниката. Все още имам желание да употребявам наркотици, но съм инат. Много е важно да се откъснеш от средата. Не трябва да се връщаш назад, трябва само напред да гледаш. В клиниката усещах как се изпълвам с енергия. Започнах да пиша песни, гледах се в огледалото, започнах да се харесват. Бях изгубила себе си, но аз се обичам и харесвам това, което виждам в огледалото, категорична е дъщерята на Орхан Мурад.

Тя признава, че ако е знаела какво ще й се случи на тази крехка възраст, нямаше да бъде известна. Признава, че всичко това е последствие от поредица от грешки.

Сузанита стана популярна, защото изглежда по този начин, защото се облича по този начин, защото мисли по този начин. Прекрачих границата, защото аз така пожелах, споделя тя.  

Една част от парите, които е изкарала от участия, е похарчила за добри дела. Помогнала е на дечица в нужда. Останалите – за наркотици.

Сузанита призна, че има човек до себе си, с когото са заедно от една година. С него се чувства цяла. Мечтае да създаде семейство с него, да имат две деца, дом,. Но няма да се откаже да е скандална.

„Искам да се извиня на дядо ми и баба ми, защото прекрачих границата. И два дни след това влязох в клиниката. Всяка сутрин и вечер пия лекарства, антидепресанти. Все още имам тежки моменти, крещя, викам, но след това се извинявам. Аз бях потънала в най-дълбоката яма, бях жива в гроба. Четири месеца ми отне да разбера какво трябва да правя, но взех решението и в момента съм чисто нова”, споделя певицата.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина