Студенти от Пловдивския университет организират благотворителен концерт за болния Димитър

Автор: Милен Ангелов 7490
Студенти от Пловдивския университет организират благотворителен концерт за болния Димитър

Членовете на „Клуба на мениджъра” към Пловдивски университет „Паисий Хилендарски” се обединяват в благотворителна кауза, с която да помогнат на едно младо и лъчезарно момче да живее - Димитър Щилиянов.

Ще ви разкажем за Митко!

Димитър Щилиянов е на 20г. от град Сливен. През май 2018г е диагностициран със Сарком на Юинг, който е засегнал гръдната кост, момчето минава операции, редица химио и имунотерапии, в началото на тази година постига ремисия. Щастието обаче не продължава дълго…

През юли ракът се завръща, този път в гръбначния стълб. Образуванието се развива бързо. И този ад за Димитър започва отначало. Благодарение на адекватната реакция на лекарите в Пловдив, Митко е стабилизиран, бавно започва отново да мечтае и да се усмихва.

Отново с помощ от лекуващия лекар в Пловдив, откриват клиника във Виена-Австрия, където обещават иновативно лечение с много добра прогноза. Но средствата за това лечение са непосилни за семейството, а лечението е необходимо, за може Митко да се радва на живота.

По този повод "Клуба на мениджъра" организира благотворителен концерт "Заедно можем повече", който ще се състои на 1 декември от 18:00 часа в Дом на културата "Борис Христов" в Пловдив.
Билетите са на цена 10 лева. Те могат да бъдат закупени на място преди събитието или да ги закупите предварително като се свържете с организаторите на телефон: 0885138121.

Обещаваме да бъде интересно, в програмата ще се включат много талантливи студенти и известни личности. Ще се радваме да бъдете с нас и заедно да подкрепим една кауза, която си заслужава, казват членовете на „Клуба на мениджъра”.

В момента Димитър се нужде преди всичко от средства за имунотерапия, тъй като след проведените курсове химиотерапия организмът му е отслабнал. А лечението в Австрия остава на по-късен етап, сподели пред TrafficNews неговата майка Станимира.

Нека всички заедно да върнем мечтите на Димитър и семейството му!

Нека бъдем НАДЕЖДА ЗА ДИМИТЪР!

Всеки, който иска да помогне на Димитър, може да дари средства по банковата сметка в УниКредит Булбанк на:

Димитър Щилиянов Щилиянов

IBAN BG55UNCR70001523640936

BIC UNCRBGSF


И на helpkarma.com

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина