Строител блудства с пловдивчанка посред бял ден в центъра на града

Автор: Ива Модова 16377
Строител блудства с пловдивчанка посред бял ден в центъра на града

Пловдивчанин бе осъден на една година условно с три години изпитателен срок за блудство с непозната жена в центъра на града. Гнусното посегателство е станало в края на месец септември. Мъжът работел като общ работник на строеж на улица „Цар Калоян“. По път за строежа той видял пред себе си млада дама, която вървяла по тротоара към площад „Съединение”.  В този момент съпругата на работника била бременна и не му давала да правят секс. Възбуден от визията на красавицата, пловдивчанинът се приближил към нея с колелото и я блъснал с предната гума по крака.

Уплашена жената се обърнала, а похотливецът с все сила и бръкнал под роклята и я опипал по дупето и интимните части. Жената изпищяла, а мъжът духнал, отправяйки се към местоработата му. Дамата веднага позвънила на съпруга си, а след това подала жалба във Второ районно. Тя била запомнила добре както лицето на нападателят си, така и колелото, с което се придвижвал.

Иззети били камерите в района на блудството и след два дни, похотливият мъж бил арестуван. Още в ареста той признал какво е направил, както и мотивите му. Повдигнато му било обвинение, а след няколко месеца бил изправен пред съда.

Според законодателят, блудството се наказва със затвор от две до осем години. В случаят обаче са налице множество смекчаващи вината обстоятелства, а именно, че мъжът е работещ, чакащ дете, неосъждан и без криминални прояви. Мъжът изказал съжаление за станалото и признал изцяло вината си.

Поради това магистратите му присъдиха минимална присъда, която няма да се изтърпи ефективно.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина