Street WHISKY Festival пренася магията на уискито от цял свят в сърцето на Пловдив

Автор: Plovdiv Now 12300
Street WHISKY Festival пренася магията на уискито от цял свят в сърцето на Пловдив

Уиски бар СандъкЪ  кани пловдивчани и гостите на града на второто издание на Street WHISKY Festival, който ще се проведе в дните от 25.09. до 27.09. (петък– неделя) в Капана - кварталът на творческите индустрии, на ул. Константин Стоилов 22 (точно над уиски бар СандъкЪ).

Есенно издание се организира от Библиотеката за Идеи и Събития, СандъкЪ, The Whisky Library и Уиски събития с любезната подкрепата на Община Пловдив и Bulgarian Whisky Academy- BGWA. В най- приятния сезон за опознаване на уискито, организаторите обещават да пренесат магията му от цял свят в сърцето на Пловдив, в специално изградени осветени шатри.

Ще имате възможност да дегустирате разнообразни марки:  уиски от Шотландия, Ирландия, Америка, Япония и други екзотични дестинации;  висок клас ром и коняк; ръчен шоколад, ексклузивно разработен за тейстинги;  специално приготвена прясна храна и много други наслади.

Към всичко това ще добавят още професионалните насоки, които ще получите от представителите на щандовете;  възможност да присъствате на открит кратък мастърклас; магазин, от който да закупите интересни бутилки на ексклузивни цени от вносител; дегустационни уиски чаши;  приятна музика от сцена на живо;  много хубави емоции, които със сигурност ще запомните.

Датите са 25.09. /Петък/- от 18:00ч. до 22:00ч., 26.09. /Събота/- от 16:00ч. до 22:00ч. и 27.09. /Неделя/- от 16:00ч. до 22:00ч. Входът е свободен!

Още информация за участниците в Street WHISKY Festival Kapana- Autumn edition ще бъде помествана в страницата на събитието, секция „Дискусия/ Обсъждане“.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина