Стотици пяха с Василис Карас в Bushidо! Килим от цветя и мирис на узо превърнаха клуба в бузуки бар СНИМКИ

Автор: Plovdiv Now 20193
Стотици пяха с Василис Карас в Bushidо! Килим от цветя и мирис на узо превърнаха клуба в бузуки бар СНИМКИ

Стотици фенове пяха от сърце и душа заедно с гръцката мегазвезда Василис Карас в Bushido Club, където снощи се състоя най-голямото бузуки парти под тепетата. Голямата звезда и неговият оркестър успешно успяха да пренесат магията на гръцката песен и атмосферата на бузуки вечерите в Пловдив. 

Най-големите хитове на певеца огласиха заведението, а хиляди карамфили летяха във въздуха и се трупаха безспирно на сцената, като образуваха червен килим около Карас. Най-предпочитаната напитка, разбира се, бе узото, а усмивките не слизаха от лицата на всички присъстващи. 

Василис Карас бе посрещнат от феновете си в Пловдив с бурни овации и още с първото си изпълнение накара всички да настръхнат от неповторимия му глас. Многобройната публика танцува, пея и ръкопляска неуморно на неостаряващите хитове на гръцкия изпълнител и неговия бенд.

Малко преди началото на концерта пред Bushido Cub се образуваха дълги опашки от почитатели на легендарния певец, но големото желание да се докоснат до любимеца си направи влизането бързо и лесно. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина