Стил и елегантност при абитуриентите от Спортното и МГ, имаше и ескорт с автомати

Автор: Plovdiv Now 126787
Стил и елегантност при абитуриентите от Спортното и МГ, имаше и ескорт с автомати

Автор: Соня Желязкова

Зрелостниците от СУ "Васил Левски" / Спортното/ захвърлиха спортното облекло, за да изпратят тържествено 12-те си години училищен живот. Изключително стилни и елегантни, абитуриентите се сбраха в двора на хотел "Империал" тази вечер. Зрелостниците заложиха на шумни и луксозни автомобили, но както винаги сред тях имаше и такива, които избраха нестандартен начин да се появят. С военен ескорт се появи Виктория Добрева, която бе придружена от мъже с автомати и уформи. Препратката на Виктория обаче е далеч от военния конфликт в Украйна. Зрелостничката сподели пред TrafficNews, че просто искала да е различна, а придружителите й са нейните съотборници от тима по еърсофт. 

Лекоатлетката Мила Димитрова пък заложи на семпла рокля и пристигане. Тя заяви, че изпраща ученическите си години с усмивка и се надява един ден отново да се върне в училище, но вече като учител. "Щастлива съм , че се запознах с тези хора. Ще ми липсват. Доволна съм , че ще споделим заедно днешния ден. Целта ми оттук насетне е да запиша педагогика в ПУ и никога да не се отказвам от спорта". Мила иска да стане учител по физическо и е категорична , че тези 12 години са я научили , че уважението към преподавателя е ключът към успешното образование. 

Тази година дамите от Спортното заложиха на дълги тюлени рокли в меки пастелни цветове или класически черни рокли. Много от тях предпочетоха спортни обувки или кецове , тъй като повечето от тях далеч надхвърлят средния ръст. Младите господа заложиха на класиката и сложиха риза , папионка и сако. 

По същото време зрелостниците от Математическата гимназия брояха от 1 до 12 пред хотел "Санкт Петербург". Дамите и господата от гимназията с най- висок успех в Пловдив, показаха и висока класа. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина