Стефан Данаилов и Аня Пенчева играят любовен дует в Пловдив

Автор: Plovdiv Now 178
Стефан Данаилов и Аня Пенчева играят любовен дует в Пловдив

Стефан Данаилов и Аня Пенчева играят любовен дует под тепетата в пиесата „Актрисата“. Постановката е на Народния театър, като участват още Павел Иванов, Кирил Ефремов, Иван Панев и Ненчо Илчев.  

Спектакълът ще се играе в Пловдив на 21 юни от 21,00 часа на  Летен театър в парк "Бунарджика".

Завръщането на големия български актьор Стефан Данаилов на театрална сцена се състоя в премиерната комедия за нещата от живота, озаглавена "Актрисата", продукция на Народен театър "Иван Вазов и ПК "Ажур Пико". Стартът на националното турне на спектакъла тръгва от сцената на Общински драматичен театър "Апостол Карамитев" - Димитровград.

Софийската премиера беше на 1 юни от 19:00 часа на голямата сцена на Народен театър "Иван Вазов".

Представлението „Актрисата“ на Народен театър Иван Вазов ще се играе в Пловдив на 21 юни 2019г. от 21 : 00 ч. на  Летен театър в парк "Бунарджика".

Освен отговорите на тези въпроси, заедно с режисьорката Росица Обрешкова и големия Стефан Данаилов като постановчик на „Актрисата“, ще се разкрият и още театрални загадки, най-важната от които е: колко силна е магията на театъра!

Билетите са на цени 16лв, 20лв, 25лв и 30 лв. и се продават в цялата мрежа на Ивентим и на каса "МаскАрт" в ДК "Борис Христов".

За информация и резервация: 0894/611 188.

 

Новини

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Изпрати новина