Пиян шофьор от Асеновград се преобърна, и в Карловско хванаха почерпени водачи

Автор: Plovdiv Now 4610
Пиян шофьор от Асеновград се преобърна, и в Карловско хванаха почерпени водачи

Четирима шофьори са били задържани, защото са седнали зад волана след употреба на алкохол.

В Пето РУ в Пловдив е започнато бързо производство срещу 30-годишен жител на Асеновград, който е загубил контрол над управлявания от него автомобил и се преобърнал на пътя от Пловдив към Асеновград. По надлежния ред е било становено, че водачът е шофирал автомобила ВАЗ с 1,46 промила алкохол. 

В ареста на РУ Карлово за шофиране след употреба на алкохол са задържани други двама мъже - 52 годишен от село Ведраре и 29-годишен от Баня. Нарушителите са установени в ранните часове на 14 май. Алкохолната проба на по-възрастния от мъжете е отчела 1,50 промила. Техническото следство отчело, че по-младия мъж, който бил зад волана на Ауди А4, е употребил 2,13 промила алкохол.

23-годишен водач на БМВ, шофирал под въздействието на марихуана, е бил задържав на бул. "Никола Вапцаров" в Пловдив. Проверката е била извършена на 13 май в 23,40 часа от автопатрул на Първо РУ. Младият мъж, който е родом от Стара Загора, се държал неадекватно пред служителите на реда и бил отведен в участъка, за да му бъде извършен тест с техническо средство. Задържан е за 24 часа.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина