Спипаха пиян моторист без книжка в Куклен, почерпен шофьор арестуваха и в Пловдив

Автор: Plovdiv Now 9375
Спипаха пиян моторист без книжка в Куклен, почерпен шофьор арестуваха и в Пловдив

Трима шофьори са се озовали в арестите на Първо и Пето РУ в Пловдив, защото са седнали зад волана под въздействие на алкохол инаркотични вещества. По случаите са започнати бързи производства.

42-годишен неправоспособен водач на мотопед Сузуки е бил установен при проверка от служители на Първо РУ с концентрация от алкохол от 1,43 промила. Мотопедът е бил без регистрационни табели и спрян за проверка на улица Родопи в Куклен. Униформените са установили, че водачът му е неправоспособен и шофира пиян.

Късно снощи служители на "Специализирани полицейски сили" са спрели на Асеновградско шосе в Пловдив лек автомобил Мерцедес. Служителите са установили, че 36-годишен мъж от кърджалийското село Паничково е управлява под въздействие на 2.25 промила алкохол. Извършителят на престъплението е задържан в ареста на Пето РУ.  

За шофиране след употреба на марихуана в ареста на Първо РУ пък е бил задържан водач на лек автомобил Ситроен. В първите часове на днешния ден служители на районното са извършили проверка на улица «Драма». 34-годишният шофьор бил в неадекватно състояние, а драг чек тестът е реагирал положително за употреба на наркотични вещества.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина