Снимайте! Пловдивско читалище обяви конкурс за летни фотографии

Автор: Plovdiv Now 4297
Снимайте! Пловдивско читалище обяви конкурс за летни фотографии

Читалище „Шалом Алейхем” в Пловдив обявява конкурс под мотото „Mоето слънчево лято” за деца и младежи, любители на фотографията. Участниците ще бъдат разделени в три възрастови категории. Ще бъдат присъдени съответно първи, втори и трети предметни награди за всяка от категориите, а снимките на победителите ще бъдат включени в изложба.

Крайният срок за изпращане на фотографиите е 25 август 2020г. Резултатите от конкурса ще бъдат обявени на 1 септември на фейсбук страницата и на интернет сайта читалището, както и на сайта на район „Централен”.

Конкурсът е насочен към младите хора и има за цел да даде възможност на всеки любител фотограф да представи своя „СВЯТ” чрез запечатаните моменти.                                                                                                                    

Първата възрастова група е за деца до 13 години, втората е за младежи до 18 години, а третата - до 29 години.

Участието във фотоконкурса е индивидуално, като всеки автор може да изпрати до 3 снимки. Фотографиите не трябва да са участвали в други конкурси, да бъдат в дигитален формат JPEG, да имат заглавие и да бъдат придружени от кратък текст с описание.

Файловете не трябва да са по-големи от 9 MB. Няма ограничения относно датата, на която е правена снимката.

В електронното писмо, освен информация за снимката, трябва да има инфорчация за участника: трите имена, възрастова група, населено място, ел. поща и телефон за връзка. До участие в конкурса няма да бъдат допуснати творби, изпратени с неточна или непълна информация.

Фотографиите се изпращат по електронна поща, като прикачен файл, на адрес: [email protected] , с тема: Фотоконкурс – „Mоето слънчево лято”. Изпращайки своята творба за конкурса, участникът се съгласява за нейното публично представяне в социалните мрежи на сайта на Читалището или в други медии, съобразно настоящите общи условия.

С участието си в конкурса, участникът се съгласява и с обработването на личните му данни съобразно законовите изисквания.          

Фотографиите ще се оценяват от жури по следните критерии: художествени качества, оригиналност на идеята, нестандартна гледна точка, адекватна интерпретация на зададената тема.

За повече информация:  032/622 509, 0886 919337 

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина