Сметище, асфалтиране и лошо водоснабдяване обсъдиха на изнесената приемна в Сушица

Автор: Plovdiv Now 4324
Сметище, асфалтиране и лошо водоснабдяване обсъдиха на изнесената приемна в Сушица

Изнесена общинска приемна се проведе в сряда в карловския квартал Сушица. След проведените разговори с хората за съществуващите проблеми кметът д-р Емил Кабаиванов даде предписания за отстраняване на нередностите. Предприетите мерки са за нерегламентирано замърсяване на общински терен и канал в квартала, както и за промяна маршрута за превеждане на домашни животни от централните улици към периферните. 

Д-р Кабаиванов увери жителите по време на изнесената приемна, че многократното е настоявал пред ВиК Пловдив - собственик на водопроводната мрежа, да окаже съдействие за разрешаване на дългогодишния проблем с водоподаването в Сушица. Кметът потвърди, че ще бъде направен заложеният за тази година ремонт на 3 улици в квартала, както и че е готова е количествено-стойностната сметка за предстоящо обезопасяване на училищната сграда.

На приемната бяха обсъдени и възможностите за ремонт и изкърпване на улици, поставяне на "легнали полицаи" на главната улица, възстановяване 5-дневната работа на пощенския клон в квартала и други.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина