Служба ГРАО в „Северен” с извънредно работно време

Автор: Plovdiv Now 48057
Служба ГРАО в „Северен” с извънредно работно време

И служба ГРАО в район „Северен” променя работното си време. От днес в службата е въведено извънредно работно време, еквивалентно на делничното. Днес на улица „Ален Мак” 4, ГРАО отвори врати в 8:30 часа до 17:00 часа. В неделя също службата ще работи с делнично разписание – от 8:30 до 17:00 часа.

Необходимите документи за адресна регистрация са: лична карта и нотариален акт на жилището. Ако имотът не е на името на лицето, което ще се регистрира, е нужно присъствието на собственика, който лично да декларира съгласие или с нотариална заверка. Ако регистрацията е в имот на близък по права линия, не е необходима декларация от собственика на имота.

Издаването на удостоверения и регистрацията ще става при спазване на всички обявени мерки – гражданите трябва да носят предпазни маски, да влизат само след покана от дежурния, а отвън да изчакват на дистанция от 2 метра един от друг.

Припомняме, че услугите на "Гражданска Регистрация и Административно Обслужване" се извършват на улица „Ален Мак” N 4. ГРАО „Северен” обслужва над 56 хиляди души, регистрирани в района. Администрацията издава удостоверения за раждане и на жителите на две от най-големите общини в областта – "Марица" и Раковски. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина