След публикация на TrafficNews: Премахнаха опасните клони, които застрашаваха деца в забавачка в Пловдив

Автор: TrafficNews 2584
След публикация на TrafficNews: Премахнаха опасните клони, които застрашаваха деца в забавачка в Пловдив

Премахнаха незабавно опасните клони, които бяха надвиснали над детска забавачка в Пловдив след публикация на TrafficNews. Става въпрос за новата сграда на ДГ „Каменица“, където в целия двор има дървета. Повечето им клони обаче бяха прекършени и се държаха на косъм от падане, като застрашаваха живота и здравето както на децата, така и на служителите.

Притеснен родител сподели за медията ни, че децата не могат да играят свободно в двора на забавачката, а стоят под беседките заедно с учителите си, които са „на пост“ и не ги пускат извън тях, от страх, че може да се стигне до инцидент.

TrafficNews предаде сигнала до ОП „Градини и паркове“, откъдето са реагирали своевременно, въпреки че е било трудно да влязат с вишката в детската градина. Служителите на предприятието са успели да се справят с опасните клони и децата вече спокойно могат да бъдат извеждани навън без притеснения.  

Опасни клони застрашават живота на деца в забавачка в Пловдив, крият се под беседки, а учители стоят на постПовече от месец родители се борят с институции

Подобни новини

...

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина