След няколко месеца пауза група Б.Т.Р. се завръща на сцената в Пловдив

Автор: Plovdiv Now 5611
След няколко месеца пауза група Б.Т.Р. се завръща на сцената в Пловдив

След няколко месеца пауза група Б.Т.Р. се завръща към сценичните си участия. Освен концерти, за членовете на бандата предстои и работа по издаването на нов албум.

"Музиката, театърът и киното са храната за душата. Когато си лишил хората от това за 6 месеца, идва време, когато пак да задвижиш колелото, да ги накараш да се върнат на концертите като публика, да са спокойни, че всичко е наред", обясни вокалистът на Б.Т.Р. Наско Пенев.

"Винаги е имало искания да правим концерти. Имаше несигурност предвид ограниченията, но с първата възможност се случва", допълни барабанистът Илиян Диков.

На 3 септември от 20:00 ч група Б.Т.Р. ще зарадва пловдивската публика в лятно кино "Орфей", с мощен звук и харизматично присъствие в неподправен стил.

Б.Т.Р. , това са Атанас Пенев, вокали, Славчо Николов, китари, вокали, Иван Калфов, бас-китара, Илиян Диков, барабани. В бутиковия концерт на сцената в град Пловдив популярната българска група ще представи песните от албума "Невидими стени", както и най-големите си хитове.

Рок бандата има издадени 11 албума и много български и международни награди. Б.Т.Р. са свирили на една сцена с легендарни музиканти и групи като Deep Purple, Whitesnake, Scorpions, Ronnie James Dio – Heaven and Hell, Nazareth, Motorhead, Europe, Accept, Gamma Ray, Michael Schenker Group, Iron Maiden, екс вокалистът на Джудас Прийст, Тим Рипър Оуенс .

Групата е концертирала в САЩ, Канада, Китай, Виетнам, Дубай, както и цяла Европа. Концертите на Б.Т.Р. и на българска и на световната сцена са с безкомпромисна класа във всички компоненти – музика, визия, шоу, звук, настроение, гости и динамика, мултимедия.

Билети на всички каси в мрежата на Eventim и онлайн.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина