След месец U.D.O. са в Пловдив! Стоманено тежки акорди и класически метъл саунд разтърсват Античния

Автор: Plovdiv Now 4413
След месец U.D.O. са в Пловдив! Стоманено тежки акорди и класически метъл саунд разтърсват Античния

В петъчната вечер на 18 септември 2020 г., Пловдив отново ще събере метъл феновете от цяла България, защото немските музиканти -рок звездите U.D.O. и бенд лидера Udo Dirkschneider ще ще бъдат в Пловдив, за да изнесат концерт в Античния Театър. Вратите се отварят в 18.30 часа, а самото шоу ще започне в 20.00 часа. След месеци на очакване, предстои отново да изживеем емоцията на рок от световна величина. И всичко това не след година, а след малко повече от месец.

Немският метъл ветеран, родом от Вупертал, избухна с бившата си банда „Аксепт“ в началото но 80-те години и си спечели армия от безотказно предани фенове от вече няколко поколения. Сега, 33 години по-късно, той продължава да отваря нови страници в кариерата си и не дава никакви знаци на умора. Удо просто крачи напред като истински стоманен воин, за когото възрастта няма никакво значение.

След като през 2016 г. той си взе "сбогом" със стария репертоар на "Аксепт" (вкл. и в зала "Универсиада"), сега Удо и бандата му от млади музиканти са фокусирани изцяло върху новия материал, който е изцяло в сферата на основната му компетентност - стоманено тежки акорди, класически метъл саунд и припеви-химни, които карат армията от фенове да тресат глави с вдигнат във въздуха юмрук!

Събитието се осъществява с финансовата подкрепа на Община Пловдив и е част от  Културният календар на града за 2020 година. Античният театър ще приема зрители с намален капацитет, за да бъдат спазени световните противоепидемични изисквания и да се гарантира безопасността на фенове и артисти.

Концертът е част от събитията Music of the Ages. Билетите за шоуто са в системата на Eventim и на касата пред Община Пловдив

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина