Скандалният Пеньо Мангъров иска на свобода, съдът посече мераците му

Автор: Ива Модова 9093
Скандалният Пеньо Мангъров иска на свобода, съдът посече мераците му

Шест месеца след ареста си, скандалният Пеньо Мангъров отново атакува наложената му мярка за неотклонение „задържане под стража”. Той е депозирал жалба в Окръжен съд – Пловдив, в която моли да бъде пускат от ареста.

Мангъров е обвинен за отвличане и изнасилване. В четвъртък той се изправи пред магистратите в Окръжен съд. За пореден път заседанието се проведе при закрити врата, тъй като ще бъдат изнесени факти от интимния живот както на обвиняемия, така и за потърпевшата жена.

Мераците на Мангъров обаче бяха посечени и той бе върнат в килиите на ареста. Макар и разследването да е в начален етап, събраните до момента доказателства сочат, че той е съпричастен към престъпленията, в които е обвинен.

Това е вторият арест за изнасилване за Мангъров в рамките на една година. През септември 2018 гой отново бе задържан за сексуално престъпление. През 2004 г. Пеньо е осъден на 8 г. затвор за изнасилване в Пловдив. Излиза през октомври 2010 година.  През юни 2011 г. той е задържан от служители на ГДБОП в столичния квартал “Люлин”.

До ареста му се стига след продължило над половин година разследване. Мангъров е арестуван, защото изнудвал няколко жени за баснословни суми, биел ги, заплашвал ги с убийство, принуждавал ги да проституират и да му дават различни вещи - телевизори, златни бижута, лаптопи и мобилни телефони.

Макар, че Мангъра има в досието си множество сексуални издевателства, той е доста популярен сред дамите. Преди няколко години две известни дами се хванаха за косите за него. Бившата му любовница Ели Кузмова -Владкова, и тогавашната му съпруга - Мис Силикон 2011 - Лили Иванова си размениха остри реплики в ефир на тема Чешкия. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина