Синът на кмета на Раковски кани Борисов на гости, той го пита дали имат асансьор

Автор: Парашкева Иванова 4237
Синът на кмета на Раковски кани Борисов на гости, той го пита дали имат асансьор

"Къде е Бате Бойко?" С този въпрос  синът на кмета на Раковски Павел Гуджеров посрещна премиера, който днес изненадващо посети общината, за да провери мерките за сигурност във връзка с посещението на папа Франциск.  Въпросът разсмя Борисов, който отговори на малкия Андрей в същата стилистика : "Аз съм дедо вече, не съм бате. Бате бях едно време, ама тогава имах кака" обясни набързо семейната йерархия министър - председателят. 

Разговорът между двамата продължи и в църквата "Пресвето сърце Исусово", където Борисов разгледа папския трон и говори с отчето, което подготвя първото причастие на децата от Раковски. "Ела ни на гости", покани го Андрей. "Абе от снощи съм решил, ще започвам да ходя на гости и аз. Да видим! Асансьор имате ли у вас? " поинтересува се небрежно премиерът. Малчуганът заяви, че асансьор нямат, но пък има батут.

Батутът обаче далеч по-безобидна придобивка, отколкото асансьора /особено персоналния/ и премиерът се раздели с усмивки и похвали с кмета Гуджеров и екипа му, като на тръгване си направи и снимки с тях. 

 

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина