Щракнаха белезниците петима в Пловдив заради дрога

Автор: Plovdiv Now 5806
Щракнаха белезниците петима в Пловдив заради дрога

Петима мъже се оказаха с белезници в Пловдив през последното денонощие заради дрога.

Двама мъже са задържани в ареста на Четвърто РУ. В тях са открити наркотици. Проверката на 23-годишен мъж е извършена в района на Небет тепе. Откритото вещество е амфетамин с тегло 1,52 гр.

Вторият нарушител е на 29 години и е хванат при проверка на адрес на улица «Болгар». Тма, в помещение са открити три саксии с канабис. Иззет е и плик с тъмнокафяви семена от същото растение с тегло 0,51 гр.По случая е започнато бързо производство. 

За притежание на наркотици в ареста на Шесто РУ има и друг задържан. Служителите на криминална полиция на районното управление при личен обиск са иззели наркотик от 19-годишен, криминално проявен, от Столипиново. Намерени са и са иззети 3 найлонови плика със суха зелена листна маса. От извършената експертна справка е видно, че откритото вещество е марихуана с тегло 1,14 гр.

На улица «Босилек» в квартала са установени двама мъже в момент на притежание на наркотик от рода на синтетичните канабиноиди. Мъжете са на възраст 38 години, като единият от тях е криминално проявен и осъждан. При личен обиск от него са иззети найлонови пакетчета с психотропното вещество «бутинака» с общо тегло  0,092 грама. 

Снимка: илюстративна.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина