Ще успее ли Англия да запише първа победа в Лигата на нациите срещу Италия?

Автор: Plovdiv Now 2128
Ще успее ли Англия да запише първа победа в Лигата на нациите срещу Италия?

Англия се представя доста зле в Лигата на нациите и тимът дори е пред угрозата да изпадне във втора лига на турнира. Финалистът от Евро 2020 загуби дори от Унгария у дома, нещо което не беше правил от над 60 години.

Въпреки тежкия старт англичаните все още имат шансове дори за първото място, което обаче ще е доста трудно.

С едва две точки тимът е последен в групата и се цели в това поне да не изпадне, а първият продължава към елиминациите на Лигата на нациите.

Англия ще се опита да вземе частичен реванш срещу Италия като гост в Милано. Мачът ще е на 23 септември от 21:45ч.

След като италианците спечелиха европейската титла двата тима се срещнаха и в първия си мач от Лигата на нациите пак в Англия, когато обаче нямаше зрелище и мачът завърши 0:0

Според Betano фаворит в двубоя са именно англичаните с коефициент 2.57, за Италия е 2.77, а равенството е оценено на 3.25.

Ако смятате, че ще има три или повече попадения в мача може да заложите на 1.70. Шансът мачът да завърши само с две попадения е оценен на 2.07.

Най-вероятен голмайстор за Италия е Чиро Имобиле с коефициент 3 по всяко време и 6.40 за първи или последен голмайстор.

За Англия с най-големи шансове е Хари Кейн с 2.70 по всяко време и 5.60 за първи или последен голмайстор.

Betano Ви дава страхотни възможности в турнира за Лигата на нациите, а освен всички мачове с всички възможни залози за тях може да се възползвате и от дългосрочна прогноза за шампион в турнира.

Фаворит е Нидерландия с 4, а шансовете на Германия са оценени на 5.75. Следват Дания с 6, Испания със 7.50 и Португалия с 8.50

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина