Шефове и сводници на еротичен клуб в Пловдив пристигнаха с белезници в съда

Автор: Ива Модова 12394
Шефове и сводници на еротичен клуб в Пловдив пристигнаха с белезници в съда

Собственикът на "Силикон клуб" в Пловдив Димитър Донов, управителят на заведението Николай Димитров и сводникът от Варна - Алит Алит бяха доведени в съда с белезници, където ще се гледа мярката им за неотклонение. Обвиненията срещу тях са за склоняване към проституция - блудствени действия и съвкупление с користна цел на лица от женски пол, които вероятно са работили в нощния бар.

Припомняме, че тримата бяха арестувани при зрелищна акция на пловдивската полиция в обекта посред "разгорещен" купон. Гостите и персонала на бара бяха натръшкани на земята, а след операцията тримата бяха задържани за 72 часа. 

Днес тримата обвиняеми се опитаха да скрият лицата си, докато бяха вкарвани под строг конвой в съдебната зала. Прокуратурата е поискала постоянен арест за Донов, Димитров и Алит. 

Делото за мерките им за неотклонение ще бъде разгледано при закрити врати, тъй като се очаква да бъдат изнесени пикантни подробности за сексуалния живот на момичетата, които са били склонявани към проституция. Три от танцьорките в еротичния клуб и съпругата на единия от обвиняемите са извикани днес в съда. 

Според данни от разследването в заведението се е развивал успешен бизнес с платена любов. Момичета, които са работили в клуба, най-вероятно са свидетелствали, че са били принуждавани да предлагат сексуслуги срещу заплащане.

Очаквайте подробности!

Управителят Николай Димитров

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина