Семеен пикник с хвърчила очаква днес пловдивчани на Братската могила

Автор: Plovdiv Now 3818
Семеен пикник с хвърчила очаква днес пловдивчани на Братската могила

Хвърчила ще полетят над Пловдив днес, а родители и деца ще могат да се забавляват по време на приятен семеен пикник. Мястото на събитието е Братската могила, а началният час - 10:00. Организаторите обещават почерпка за децата и множество игри.

Семейният пикник с хвърчила се организира за пета поредна година. Зад него стои екипа на Консултативно-терапевтична услуга "Хвърчило". Специалистите (логопеди, психолози, специални педагози) от „Хвърчило” работят с деца и техните семейства, както и с възрастни с езиково-говорни и когнитивни нарушения, емоционални и поведенчески проблеми, затруднения в социалното функциониране.

Събитието се провежда със съдействието на кмета на Район "Западен" - Димитър Колев и с подкрепата на приятели и дарители.

Екипът на „Хвърчило” организира и конкурс за стихотворение или рисунка на тема "Хвърчило". Материалите са вече публикувани на страницата във фейсбук. Победителите ще бъдат определени, според броя на харесванията и ще бъдат обявени на страницата. Ще има и много награди.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина