Сдружение Ботев зарадва феновете с още една добра новина

Автор: Plovdiv Now 4291
Сдружение Ботев зарадва феновете с още една добра новина

Сдружение Ботев зарадва ботевистите с още една добра новина след решението на правителството да отпусне 37 милиона лева за спортните бази в Пловдив, част от които ще бъсат пренасочени към строителството на Колежа. Бе обявено, че се подготвя продажба на акциите на един от акционерите в клуба - ТЦ ИМЕ АД, която държи 39 процента. Ето съобщението на Сдружение Ботев:

Уважаеми Ботевисти,

След добрата новина за осигурените средства за инвестиции в пловдивската спортна инфраструктура, искаме да ви уведомим, че още един дългогодишен проблем за Ботев може да бъде разрешен. След проведена среща на ръководството на Сдружение ПФК Ботев със синдика на ТЦ ИМЕ АД, стана ясно, че се подготвя процедура за продажбата на 39% от акциите на ПФК Ботев АД, собственост в момента на ТЦ ИМЕ АД.

Към настоящия момент в клуба трябва да се изготвят документите, нужни за оценката на тези акции. Според Устава на нашия клуб, акциите ще бъдат предложени за закупуване на сегашните акционери. Това са Сдружение ПФК Ботев и Еф Ес мениджмънт ЕООД, собственост на г-н Георги Самуилов.

Единодушно е мнението в жълто-черната общност, че тази част от капитала на дружеството трябва да се придобие от Сдружение ПФК Ботев. Сдружението като обществена институция, съхраняваща ботевизма, започва действия за закупуването на тези акции и ще направим всичко, което е по силите ни, това да се случи възможно най-скоро.

УС на Сдружение ПФК Ботев

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина