Създателите на “Shake That Хълм“ и “Plovdiv Beer Fest“ правят нов фестивал в Пловдив

Автор: Plovdiv Now 10162
Създателите на “Shake That Хълм“ и “Plovdiv Beer Fest“ правят нов фестивал в Пловдив

Първото издание на международния фестивал „Plovdiv Food Park Festival 2019“ на Младежки хълм (6 – 9 юни 2019 ) приканва пловдивчани и гости на града да посетят различни зони, свързани с храната и културата на хранене, предлага занаятчийски изделия, фермерски базар, готварски работилници за деца. Предвидени са също концерти с богата музикална програма и различни сцени на територията на фестивала.

Изданието ще се проведе на 6,7,8 и 9-ти юни в територията на парк Бунарджика. Зони на фестивала: "Food Camp", "Brand Camp", "Food Truck Parade", "Beer Garden", "Wine Garden", " Farm Market", "Cooking with Kids", "HandMade Park".

Събитието е от програмата на ТК "Инкубатор" 2014-2020 г. за общодостъпен културен календар на град Пловдив. През последните 5 години Инкубатор реализира над 280 събития в региона и подкрепи пряко над 700 артисти в различни области на изкуствата в България и по света. Едни от най-популярните аналогични проекти на организацията са "Shake That Хълм" и "Plovdiv Beer Fest", които са утвърдени и едни от най-успешните фестивали в България.

 HandMade Park l Plovdiv 2019 започва на  6.06.2019 г. в 12:00 ч.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина