С рев на мотори стотици тръгнаха на шествие в Пловдив пред погледа на малка група протестиращи

Автор: Ива Модова 6023
С рев на мотори стотици тръгнаха на шествие в Пловдив пред погледа на малка група протестиращи

Стотиците мотористи от „Клуб Хонда – ЦБР” тръгнаха на организираното шествие по улиците на Пловдив.  С рев на мотори те потеглиха от паркинга на Колодрума, следвайки полицейските коли и мотори, които ги ескортират.

Шествието ще мине през бул. „Източен”, Моста на Адата, бул. „България” и в обратна посока ще тръгнат към Кукленския манастир.  Мотористите се разграничиха от автошествието на протестиращите срещу правителството. Те казаха, че по никакъв начин не искат да бъдат причислени към каквото и да е група протестиращи и предупредиха да не ги пришиват към участниците в проявата на малцината, предвождани от Атанас Костов. С него са около 20 автомобила, като малката група протестиращи, стоеше в единия край на паркинга на залата и наблюдаваха шоуто на мотористите. След като множеството потегли на шествието, протестиращите започнаха своите скандирания.  

Една кола и един мотор на полицията ще ескортира автошествието на протестиращите. То също потегли от паркинга, като се отправя към Сточна гара.  

Мотористите

Протестиращите 

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина