„С нова визия срещу рака“ - благотворително събитие в Пловдив

Автор: Plovdiv Now 1197
„С нова визия срещу рака“ - благотворително събитие в Пловдив

Благотворително събитие събира в Пловдив артисти по перманентен грим в Пловдив. С него те целят да помогнат и да върнат самочувствие на жени, мъже и деца, преминали химиотерапия или страдащи от алопеция.

„С нова визия срещу рака“ се осъществява като партньорството между Сдружение „Lady Bikers MPowered Bulgaria/Жените Мотористи ЕМпауърд България“, Българско дружество за борба с рака на гърдата, Асоциация за превенция на рака "Промени живота си сега" и Kangoo Nova Jumps.

Събитието ще се проведе на 2 октомври 2024 година, като откриването е в 10.00ч. в хотел „Йегерхоф“ в Пловдив. През деня се организират различни активности:

- Откриване на Национална кампания на жените мотористи срещу рака на гърдата;
- Презентации в полза на женското здраве;
- Безплатни прегледи за ранен скрининг на рака на гърдата от д-р Мирослава Чортова;
- Практическа част: работа от специалистите с жени, мъже и деца, загубили своите вежди при химиотерапия или алопеция.

Моделите могат да бъдат записани за процедури по микроблейдинг и микропигментация върху следните зони: вежди, устни и очна линия.

Микроблейдинг и микропигментация са техники за перманентен грим. Основната разлика между тях е крайната визия. Микроблейдингът е ръчна техника за изрисуване на щрихи, които следват естествения растеж на веждите. Микропигментацията е машинна техника, при която с пигмент се запълва цялата рамка на веждите. При необходимост, двете техники може да се комбинират. ДО 2-3 месеца след първоначалната процедура се прави корекция/ретуш, след което се очаква крайната визия на веждите.

Тези процедури са с дълготраен ефект и зависят от типа  и състоянието на кожата. Препоръчва се поддържаща процедура след 1,5-2 години след първоначалната, като този период варира в зависмост от способността на кожата да задържа пигмента.

Линк към събитието: -www.facebook.com/events/1283526922649976

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина