Ресторант в Пловдив намери начин да работи

Автор: Plovdiv Now 13332
Ресторант в Пловдив намери начин да работи

Автор: Авел Бялков

Ново мобилно приложение цели да се оптимизират поръчките на храна, да се пестят хранителни продукти и съответно да не се изхврърлят – сега, когато пазаруването е скъпо. То се предоставя безвъзмездно на ресторантите у нас.

Един от първите собственици на ресторанти, който го прилага в работата, е пловдивчанинът Николай Боруков.

„Аз мисля, че 20 процента от храната могат да се спестяват!”, коментира Боруков.

Как може да се оптимизира процесът на доставки, колко губят ресторантите в условия на криза и как този бранш оцелява, вижте във видеорепортажа:

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина