Протестите тази вечер: 50-тина души в Пловдив, в София пиене на евробира

Автор: Plovdiv Now 4164
Протестите тази вечер: 50-тина  души в Пловдив, в София пиене на евробира

Около 50 души се събраха тази вечер пред сградата на Общината в Пловдив на поредния протест с искания за оставка на правителството. Протестиращите отново запристигаха под звуците на "Моя страна, моя България" и други патриотични песни. Те разпънаха лозунги "Ние сме България" и "Заедно сме сила".

Демонстрантите се изреждаха да говорят по микрофона, изразявайки своите тези за изход от ситуцията в страната. Подчертаха обаче, че основната им цел е оставка на правителството.

Поредната антиправителствена демонстрация се проведе и в София, като в района на Президентството се преместиха протестиращите, останали от сутрешната акция пред Народното събрание по време на отхвърления вот на недоверие на правителството, съобщава БНР.

Друга демонстрация се проведе пред столичния ресторант "Осемте джуджета" в столицата, споменат като място за срещи в едноименното журналистическо разследване на Антикорупционния фонд. Събитието е организирано в социалните мрежи от Гражданско сдружение "Боец" под надслов "Масово пиене на евробира с Петьо Еврото и осемте му джудета".

 

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина