Проститутки изпращали пари на Банков, защото го обичали, пицарят пожела да бъдат разпитани свидетели

Автор: Plovdiv Now 9709
Проститутки изпращали пари на Банков, защото го обичали, пицарят пожела да бъдат разпитани свидетели

Делото срещу пицаря, който е обвинен в склоняване към проституция ще се гледа по общия ред. Това реши Окръжен съд Пловдив, след като обвиняемият Найден Банков заяви пред магистратите, че иска да бъдат привикани и разпитани свидетелите по делото.

Банков се изправи вчера пред магистратите за това, че в периода 2013 – 2016 е склонявал четири момичета към проституция. След като заминали за Германия, те му пращали пари през различен период от време.  До 2017 година той е получил над 30 хиляди лева превеждани чрез система за бързи плащания.

Проститутки издържат хитър пицар от Пловдивско, обещавал им брак и любов

Припомняме, че Найден Банков е съблазнявал дамите, като им обещавал брак. Междувременно обаче той е бил вече обвързан. През това време, той е работил като  пицар в заведение за бързо хранене. Живеел със съпругата и детето си в Съединение. Родом е от Панагюрище, а по документи за самоличност се води в Пловдив.

Използвайки чара си, той съблазнил няколко дами, с които имал интимни връзки. На всяка една обещавал да се оженят, но му трябвали пари. Така жените се склонили да излязат на улицата и да предложат телата си.

Не след дълго, през 2013 година, труженичките заминали за Германия. Там те проституирали, а парите изпращали на Банков. До 2017 сумата, което е получил надхвърля 30 хиляди лева. Парите били изпратени през различен период от време.

През 2017 година той е бил арестуван. Медията ни научи, че още същата година е получил присъда за сводничество. Той е склонил непълнолетно момиче да предлага тялото си на улицата, като отново й е обещавал брак и любов.

На вчерашното заседание 31–годишният Банков заяви, че жените му давали пари защото го обичали и че никога до сега не се е укривал.

Следващото заседание е насрочено за началото на месец януари и ще бъдат призовани свидетели. Делото ще се разгледа по общия ред и при закрити врати, заради факти касаещи интимния живот на обвиняемия и свидетелите.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина