Пролетна баница с рукола и лапад - вкусна, мека и ароматна
Пролетна баница с рукола и лапад - вкусна, мека и ароматна

Предлагаме ви рецепта за пролетна баница с рукола и лапад - вкусна, мека и ароматна.
Продукти:
зелен лук - 3-4 стръка
масло - 1 пакет
лапад - 1 връзка
рукола - 1 връзка
сирене - 150 гр.
яйца - 5 броя
кисело мляко - 1 кофичка
точени кори - 1 пакет
Приготвяне:
Попарвате руколата и лапада.
След което се запържва зеления лук с руколата и лапада.
Всяка кора се намазва със сместа от киселото мляко, яйцата и маслото и се поръсва със сирене и лапада и руколата.
Всяка кора се завива отделно като руло.
Можете да си я оформите по желание.
Отгоре се намазва със останалата смес от яйцата и киселото мляко.
Получава се много мека и ароматна баница, тъй като руколата има по-специфичен вкус.
gotvetesmen.com