Пролетна баница с рукола и лапад - вкусна, мека и ароматна

Автор: Plovdiv Now 10070
Пролетна баница с рукола и лапад - вкусна, мека и ароматна

Предлагаме ви рецепта за пролетна баница с рукола и лапад - вкусна, мека и ароматна.

Продукти:

зелен лук - 3-4 стръка 

масло - 1 пакет

лапад - 1 връзка 

рукола - 1 връзка 

сирене - 150 гр. 

яйца - 5 броя

кисело мляко - 1 кофичка

точени кори - 1 пакет

Приготвяне:

Попарвате руколата и лапада.

След което се запържва зеления лук с руколата и лапада.

Всяка кора се намазва със сместа от киселото мляко, яйцата и маслото и се поръсва със сирене и лапада и руколата.

Всяка кора се завива отделно като руло.

Можете да си я оформите по желание.

Отгоре се намазва със останалата смес от яйцата и киселото мляко.

Получава се много мека и ароматна баница, тъй като руколата има по-специфичен вкус.

gotvetesmen.com

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина