Прокуратурата иска постоянен арест зъботехника-педофил от Пловдив

Автор: Plovdiv Now 7425
Прокуратурата иска постоянен арест зъботехника-педофил от Пловдив

55-годишният зъботехник Георги Колев, който бе задържан за блудство с 9-годишно момченце, е задържан за 72 часа. Срещу него е повдигнато обвинение, като предстои прокуратурата да поиска постоянния му арест. 

Колев е обвинен в това, че извършил действия с цел да възбуди полово желание без съвкупление по отношение на лице, ненавършило 14-годишна възраст – 9-годишно момиче. По делото се извършват процесуално-следствени действия, които поради възрастта на пострадалото дете и защита на неговите интереси не следва да бъдат оповестявани, съобшина от прокуратурата. 

Както вече съобщихме, 4 деца на възраст от 9 до 16 години са станали жертви на пловдивчанина. 

По време на разследването е станало ясно, че малолетното момиченце не е единствената жертна на педофила. Още три деца, живеещи в квартала, са били примамени от мъжа с извратени наклоности. Снети са показания от три момичета и едно момче. 

Зъботехникът е записвал блудството си с децата на телефона си. Част от записите са открити при обиска. Той първо се сприятелявал с децата, разговарял с тях, давал им съвети, купувал им сладкиши. След това ги водел в кабинета си, където им показвал как се правят отливки от зъби. След това под формата на игра ги принуждавал да задоволяват сексуалните му желания. 

Георги Колев е имал съпруга и две деца, които очевидно не са знаели за извратените му вкусове. Направил е самопризнания. Срещу него е повдигнато обвинение по чл. 149 от Наказателния кодекс. 

Днес предстои съдът да реши дали пефовилът да остане зад решетките. 

Снимка: илюстративна.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина