Проблеми с водоснабдяването тормозят Сопот, кметът написа писмо до няколко институции

Автор: Plovdiv Now 4268
Проблеми с водоснабдяването тормозят Сопот, кметът написа писмо до няколко институции

Проблеми с водоснабдяването тормозят от два дни Сопот и хората се надпреварват основателно да недоволстват в социалните мрежи. Вода или няма, или е с много ниско налягане. От ВиК дружеството сменят близо 800 метра водопровод над Анево, което вероятно е причината за проблемите.

Кметът Деян Дойнов днес е написал писмо до Областния управител Дани Каназирева, като то е насочено и до няколко държавни ведомства като Министерството на околната среда и водите, Министерство на регионалното развитие и благоустройството, както и към самия министър-председател Бойко Борисов. Ето какво се казва в писмото:

"От около 10 /десет/ дни водоподаването в гр. Сопот не е ритмично, а в кв. „Сарая“ от 2 /два/ дни водоподаването е изцяло прекъснато. 

Информация за проблема и необходимото време за разрешаването му липсва на официалната интернет страница на ,.ВиК“ ЕООД, гр. Пловдив.

Считам, че в съвременния технологичен свят, в който хората пътешестват в Космоса и се завръщат на Земята безпроблемно, не е нормално гражданите на гр. Сопот да се чувстват като жители на далеч по-ранни епохи в историята на човечеството."

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина