Представиха нови кулинарни изкушения в италиански ресторант в сърцето на Пловдив

Автор: Plovdiv Now   1235
Представиха нови кулинарни изкушения в италиански ресторант в сърцето на Пловдив

Представиха най-новите кулинарни изкушения в сърцето на Пловдив – обновеното меню на ресторант Il Monte в хотел DoubleTree by Hilton. Съчетавайки традициите на автентичната италианска кухня с модерен почерк, новото меню обещава да отведе вашите сетива на пътешествие до Италия.

Новото меню предлага богата селекция от италиански пасти, приготвени с автентични съставки, които ще удовлетворят всеки любител на италианската кухня. Сред акцентите в менюто са класически ястия. Част от новите предложения са ризото с ягоди и горгонзола, талиатели с пикантно месо, профитероли и други невероятни за небцето изкушения.

С превъзходните деликатеси ни запознава Шеф Ива Роспи- звездният член на екипа на хотел DoubleTree by Hilton Plovdiv Center и италиански ресторант Il Monte. Тя е с 30-годишна успешна кариера в Италия, Русия, Щатите, Сингапур, Швейцария, Франция, Австрия и Дубай и шеф готвач, работил над 15 години за италианското кралско семейство. С нейния невероятен опит, страст и познания, тя споделя тайните на автентичната италианска кухня с пловдивчани. Кулинарната история на бившия кралски готвач Ива Роспи е толкова ароматна, колкото класическите италиански ястия, които ще поднася в ресторанта.

Шеф-готвачът на италианското кралско семейство оглавява кухнята в пловдивски ресторантИва Роспи ще сподели тайните на автентичната италианска кухня с пловдивчани

В новото меню има и разкошни десерти, които се топят в устата. Вкусното преживяване в Il Monte не би било пълно без да опитате и някои от тях.

Ресторант Il Monte не е само място за хапване, а място, където всяка вечеря се превръща в истинско кулинарно приключение. Независимо дали празнувате специален повод, или просто искате да се насладите на качествена храна в уютна обстановка, Il Monte ще ви предложи изключителна атмосфера, съчетана с професионално обслужване.

Посетете ресторант Il Monte в DoubleTree by Hilton, за да опитате новото меню и да откриете автентичния вкус на Италия в сърцето на Пловдив. Не пропускайте възможността да се насладите на тази кулинарна симфония от пасти и десерти, създадена специално за вас.

Ето и част от новите изкушаващи предложения:

Подобни новини

...

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина