Пожелахте отново! Катето Евро, Сашо Кадиев, Сашо Дойнов и компания играят “Горката Франция“ в Пловдив

Автор: Plovdiv Now 11115
Пожелахте отново! Катето Евро, Сашо Кадиев, Сашо Дойнов и компания играят “Горката Франция“ в Пловдив

9-ти рекорден сезон на спектакъла "Горката Франция". Комедията гостува в Пловдив на 30 декември 2019 г. от 19:00 ч. в Дом на културата "Борис Христов". Със сигурност ще се насладите на блестящи актьорски изпълнения и безумно смешни моменти, смях до плач и рев от смях....Горките ние, вие...те.

Постановката е на Богдан Петканин. Участват: Александър Дойнов, Александър Кадиев, Катето Евро, Фахрадин Фахрадинов.

Една мъглива есенна парижка сутрин, под звуците на стар френски акордеон, шума на Сена и мириса на току що изпечени кроасани, изсвирват спирачки на такси...Виктор Табуре, търговец от френския град Лимож, пристига в Париж да посети сина си Мишел Табуре в квартирата му за да му съобщи, че майка му е избягала с чичо му в Алпите. Едничката надежда на господин Табуре е да получи разбиране от сина си. Но вместо разбиране на Виктор му предстои да получи поредната изненада в живота си-новината, че синът му е хомосексуалист. А запознанството на Виктор с „приятелката” на Мишел-шармантния Жозе Пилет, прави този момент драматичен за героите и два пъти по-комичен за публиката.
Това е една комедия за сблъсъка на поколения, сексуална ориентация, ценности, идеали и любов. Любов в различните и форми и измерения...

Билетите са в продажба на касата пред общината, каса Дом на културата "Борис Христов" и в мрежата на ивентим.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина