Поп фолк певец е катастрофиралият в Пловдив

Автор: Plovdiv Now 10442
Поп фолк певец е катастрофиралият в Пловдив

Поп фолк певец е бил зад волана на лекия автомобил, който се обърна по таван в Пловдив. Става въпрос за Наско Терзиев, който е сред популярните имена на музикантите в Пловдив, съобщи TrafficNews.

Той започва с фолклорна кариера. Впоследствие пее и поп фолк парчета, като зад гърби си има няколко заснети видеоклипа. 38-годишният изпълнител е познат на широката аудитория от участието си в проекта „Стани поп фолк звезда”.

От малък изучава народно пеене при доц. Светла Станилова. След това продължава обучението си в СМУ Широка лъка с профил тракийско пеене. На 12-годишна възраст прави първия си професионален запис на фолклорна песен за радио Стара Загора, с която печели първа награда. През зимата на 1998-а започва да работи в различни заведения на страната, където изпълнява разнообразни жанрове – попфолк, фолклор и балканска музика.

През 2009-а година участва в конкурса „Стани попфолк звезда” и се класира на второ място в надпреварата. През 2010-а година започва съвместна работа с популярната изпълнителка Ивана и заедно с нея има множество концертни изяви из цялата страна. В началото на 2013-а година влиза в редиците на музикална компания Diapason Records.

Припомняме, че причината за тежката катастрофа стана мократа и хлъзгава настилка.

Заради лошите метеорологични условия Наско, който е шофирал лек автомобил "Нисан Терано", се удря в електрически стълб и е обърнал возилото си по таван. Той не е пострадал сериозно. Инцидентът се е случил на улица "Георги Бенев" в Пловдив.

"Изпреварвах друга кола и при изпреварването загубих контрол, настилката беше мокра, обърнах се по таван. Дойде линейка. Прегледаха ме, добре съм!", разказа поп фолк певецът наш репортер.

Предстои разследващите да установят по-подробно причината за тежките последици от удара.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина