Полиция влезе в клуб “Сикретс”, цивилни и униформени обискират заведението

Автор: Plovdiv Now 11529
Полиция влезе в клуб “Сикретс”, цивилни и униформени обискират заведението

Полиция влезе в клуб “Сикретс”  тази вечер, съобщиха очевидци. На място са пристигнали три полицейски патрулки и бус на Криминалистичната лаборатория.  Цивилни и униформени полицаи обискират заведението, което се намира в ниската част на хотел “Санкт Петербург”.  От едната от полицейските коли бе изведен мъж с белезници, съобщи trafficnews.bg по информация от свидетели.

В момента дискотеката не работи, тъй като противоепидемичните мерки, касаещи нощните клубове все още не са отпаднали. Според източници на Трафик, проверката е по линия на наркотиците. Собственици на клуба са пловдивчаните Пламен Кронев, Пламен Данаилов и Гроздан Калинов. Тримата стопанисват ресторанта на 22 етаж в хотела и пиано бар “Бели нощи” в сградата, която е собственост на бизнесмена Георги Гергов. 

В края на миналата година клубът беше затворен  в продължение на 2 седмици, поради липса на разрешително за удължено работно време, а на 9 декември, той бе отворен, след като кметът на район "Северен" Стоян Алексиев разписа необходимия документ. 

В кметството и в Трето районно имаше голям брой жалби за инциденти свързани с побоища на територията на дискотеката, а освен това живеещи в близкия блок бяха  подали жалба за системно нарушаване на нощната тишина. 

Полицейски тормоз срещу пловдивчани, жалвали се от нощен клуб!

В края на октомври пловдивчанин бе пребит от охраната на клуба до безсъзнание. Същата вечер негов приятел също е бит пред заведението. Саморазправата провокира агресия у група близки приятели на пострадалите, които потърсиха реванш и влязоха с бухалки в дискотеката. Дуелът така или иначе не се състоял, но обективността на разследването от страна на Трето районно бе поставена под въпрос. Инспекторатът на МВР започна проверка в районното, тъй като в дирекцията бяха постъпили много сигнали срещу ръководството на районното, че осъществява протекция на определени обекти в квартала. Един от сигналите бе , че собствениците на “Сикретс” са подари изпълнение на една от най- скъпите прими на “Пайнер” - Галена на началника на районното Никола Симов. Пайнерката бе разпитана в полицията, но пред полицаите заявила , че е пяла без заплащане. В крайна сметка Симов бе преместен в отдела за “Видеонаблюдение”  на дирекцията. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина