Полиция в Пловдив и Брестовица! Арести за склоняване към простутиция, прикрита като масажи

Автор: Plovdiv Now 35417
Полиция в Пловдив и Брестовица! Арести за склоняване към простутиция, прикрита като масажи

Мъж и жена са арестувани в Пловдив след акция на полицията. Двойката се занимавала с проституция, която прикривала като услуги за масажи.

Акцията се е провела вчера, както в Пловдив, така и в село Брестовица. Мъжът е на 39, а жената на 32, двамата живеели на семейни начала. Набирали жени за сексуални услуги, като публикували обяви в интернет със съдържание, че търсят масажистки за „хепиенд масажи“.

За двойката са работили четири жени, на възраст от 20 до 30 години. Те предлагали сексуални услуги в салони за масаж в приземни помещения на жилищни сгради.

Студиата били с отделни входове, за да се гарантира анонимността на посетителите. Тарифата, според сексуалната услуга, варирала от 60 лв. до 100 лв. От тях жените получавали половината. 

Служителите на отдел „Криминална полиция“ съвместно с екип на Специализираните полицейски сили са претърсили пет адреса. В тях са намерени сексуални атрибути, пистолет със заличени номера, боеприпаси, разписки за плащания, мобилни телефони и др.

Мъжът и жената са задържани в ареста за 24 часа. Те са привлечени като обвиняеми за склоняване към проституция и държане на огнестрелни оръжия.

Снимка: илюстративна.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина