“Поход за семейството“ ще се проведе днес в Пловдив

Автор: Plovdiv Now   3116
“Поход за семейството“ ще се проведе днес в Пловдив

Национален "Поход за Семейството" ще се проведе днес в София, Пловдив и Варна.

В столицата проявата започва от 16 часа - от Народния театър "Иван Вазов", откъдето ще потегли към Съдебната палата, по булевард "Витоша" и ще стигне до Националния дворец на културата.

Организаторите са предвидили концертна програма, с много игри и забавления.

"Целта на събитието е да утвърждава брака от мъж и жена, традиционното семейство и ценности, добродетелите в семейството, правата на родителите и децата в тяхна взаимна полза. Ще има плакати с различни надписи, които ще казват на хората в какво ние вярваме. Освен това ще спираме на различни точки и ще прочитаме нашата декларация, в която ясно е описано какви са целите на събитието", обясни за БНР Ивайло Тимчев - председател на Управителния съвет на Националната асоциация "Поход за Семейството".

В Пловдив участниците в "Поход за Семейството“ ще се съберат в 18:00 часа на площад "Аптека Марица“ и шествието им ще премине през центъра на града до Военния клуб (ДНА), където ще започне забавна, развлекателна и полезна програма включваща Арменски ансамбъл "Сирун", кратка лекция от психолог в помощ на семействата, игри и забавления за децата с много разнообразни игри и изненади. Събитието ще завърши с дълга празнична хоротека.

Подобни новини

...

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина