Психолози влязоха в Центъра, където се разигра кървавата драма в Пловдив

Автор: Plovdiv Now 3935
Психолози влязоха в Центъра, където се разигра кървавата драма в Пловдив

Охраната на Комплекса за социални услуги „Княгиня Мария-Луиза“ в Пловдив е засилена след снощния кървав инцидент там. Психолози ратотят с децата. Това съобщи заместник-кметът на Община Пловдив по социални дейности Анести Тимчев.

Припомняме, че снощи 33-годишен мъж от Столипиново прескочи оградата и напада 17-годишно момиче, настанено в центъра, от което има дете на една годинка. По-късно нападателят се прибрал при родителите си в махалата и се хвърлил от 8-мия етаж на блок на улица "Сокол". Загинал е.

Веднага е повикана линейка и момичето е настанено в болница. Направени са му две операции в областта на гърдите и корема. Засега няма опасност за живота му, но се правят допълнителни изследвания.

Кметът Здравко Димитров е информиран още снощи за случая от Анести Тимчев и директорката на комплекса Дарина Кукева, която днес е в болницата при пострадалото момиче.

„Психолози вече работят с възпитаниците на Центъра за настаняване от семеен тип, още сутринта бяха набелязани мерки за засилване на охраната на комплекса заедно със заместник-кмета по сигурността Йордан Ставрев и с началника на Шесто РУП Николай Кирков. Имаме пълното им съдействие, за да не се създаде допълнително напрежение“, коментира Анести Тимчев.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина