Психолози влязоха в Центъра, където се разигра кървавата драма в Пловдив

Автор: Plovdiv Now 1086
Психолози влязоха в Центъра, където се разигра кървавата драма в Пловдив

Охраната на Комплекса за социални услуги „Княгиня Мария-Луиза“ в Пловдив е засилена след снощния кървав инцидент там. Психолози ратотят с децата. Това съобщи заместник-кметът на Община Пловдив по социални дейности Анести Тимчев.

Припомняме, че снощи 33-годишен мъж от Столипиново прескочи оградата и напада 17-годишно момиче, настанено в центъра, от което има дете на една годинка. По-късно нападателят се прибрал при родителите си в махалата и се хвърлил от 8-мия етаж на блок на улица "Сокол". Загинал е.

Веднага е повикана линейка и момичето е настанено в болница. Направени са му две операции в областта на гърдите и корема. Засега няма опасност за живота му, но се правят допълнителни изследвания.

Кметът Здравко Димитров е информиран още снощи за случая от Анести Тимчев и директорката на комплекса Дарина Кукева, която днес е в болницата при пострадалото момиче.

„Психолози вече работят с възпитаниците на Центъра за настаняване от семеен тип, още сутринта бяха набелязани мерки за засилване на охраната на комплекса заедно със заместник-кмета по сигурността Йордан Ставрев и с началника на Шесто РУП Николай Кирков. Имаме пълното им съдействие, за да не се създаде допълнително напрежение“, коментира Анести Тимчев.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини

Изпрати новина